Studio Moj

Studio Moj maakt je omgeving mooier. Door middel van interieurarchitectuur, conceptontwikkeling en fotografie. Door een nieuwe omgeving voelen mensen zich prettiger en werken ze fijner.

Studio Moj is opgericht door Claartje ten Have. Sinds haar afstuderen aan de Technische Universiteit in Delft werkt zij als interieurontwerper. Vanaf 1996 bij diverse bedrijven en sinds 2003 zelfstandig. Na een studie aan de fotovakschool werkt ze daarnaast ook als fotograaf, een waardevolle aanvulling als ontwerper.

Projecten worden altijd in teamverband uitgevoerd. Studio Moj werkt daarvoor samen met andere ontwerpers, projectleiders, technici en uiteraard de opdrachtgever en gebruikers. Sinds 2016 werkt Studio Moj ook samen met 2 andere zelfstandige interieurontwerpers aan grootschalige projecten onder de naam Bossche Studio’s. Zie hiervoor de aparte site www.bosschestudios.nl

Studio Moj werkt voor zakelijke opdrachtgevers. Voor bedrijven maar ook in opdracht van inrichters of adviesbureau’s. Het stellen van de juiste vragen in combinatie met een passie voor vormgeving levert een (werk)omgeving op waar mensen blij van worden.

Oh ja, als je je nog steeds afvraagt waar Moj voor staat? Dit betekent ‘hallo’ in het Achterhoeks, de geboortegrond van Claartje.